Ernæringsterapi

Ernæringsterapi

Hvad er ernæringsterapi? Ernæringsterapi tager udgangspunkt i kosten. Den tager udgangspunkt i, hvordan den kan afhjælpe og/eller forebygge funktionsforstyrrelser i krop og sind. Funktionsforstyrrelser kan være alt fra mindre gener og ubehag til kroniske sygdomme og lidelser. Udover at anvende viden om kosten og næringsstoffers rolle i funktionsregulering, tages der også højde for aktivitetsniveau, søvnvaner, stressbalancering og psykosociale forhold i afbalancering af det hele menneske. Kosten er nemlig sjældent den eneste faktor til dysfunktion. Vores tanker, vaner og adfærd har ligeså stor betydning for vores velvære.

Jeg har specialiceret mig i, hvad der skal til for at øge sædcellernes kvalitet og øge vitaliteten hos unge kvinder.

Brugen af hormoner med hormonlignende effekter bruges mere og mere i medicinen fra p-piller til hormonspiraler til cortisonmidler. Det bruges af mænd og kvinder fra de er spædbørn og op gennem barndommen, ungdommen og videre op gennem livet. Vi har også brugt hormoner mere og mere i industrien, alt fra blødgørere til stråkortende midler m.m. Det har betydet, at vi i 2021 har vi en befolkning, hvis hormonsystem kommer mere og mere i ubalance.

For kvinder er resultatet, at mange har udfordringer med underlivet, sanseligheden og det at være kvinde.

For mænd er resultatet deres svigtende fertilitet. Deres sædceller er enten døde eller er af lav kvalitet. I dag er det hver 4. der har den kvalitet af sæd, der gør, at en forplantning lykkes.

Derfor hjælper jeg dig med:

  • At sammensætte en individuel kost, der øger mandens fertiliteten
  • At sammensætte en individuel kost, der øger kvindens vitalitet
  • At få udredt symptomer som kan skyldes hormonelle ubalancer.
    (ex underlivsproblematikker, tab af håret, udmattelse, angst, depression, smerter, svien, kramper i underlivet, tilbagevendende svamp i underlivet, koks med menstruationen, indre uro, søvnløshed, utilpashed i sin krop)
  • At opnå holdbare kostvaner
  • At komme i gang med bevægelse og daglig aktivitet.

Når vi mødes gennemgår vi, hvad målet er, vi laver en forventningsafstemning og ser på, hvad der spises, og sammen gennemgår vi din sygdomshistorien. Nogen gange går vi et led tilbage i generationen for at se, hvordan vi kan tackle sygdommen, lindre smerten eller lære at håndtere den på bedste vis.

Enkel konsultation

800,-

Pakketilbud 1

2000,-

Pakketilbud 2

3800,-