Hensigten med virksomheden

Hensigten med virksomheden er, at børn og unge voksne, som ikke trives, får den hjælp, de har brug for.

Jeg har to nichéer:

  • Øge vitaliteten – Sanselighed, hormonerne og underlivet.
  • Øge kvaliteten af sædceller – et alternativ fertilitetsbehandling.

De unge kvinder: De sidste 15 år har jeg været i kontakt med en del unge piger mellem 15 og 28. Mange fortæller, at de har det svært. De har udfordringer i form af angst og depression. Når de har menstruation har de stærke kramper, voldsomme smerter, svien og stikken i deres underliv og kronisk uro i kroppen. Flere har udfordringer med svamp i underlivet og andre mister deres hår pga. stress. Nærmest alle, jeg har været i kontakt med, udtrykker, at de lider af søvnløshed. De tager hyppigt beroligende og smertestillende piller for at dulme ubehaget. De føler sig pressede, fordi de har en fornemmelse af at være konstant på. Deres historier har sat mange tanker i gang hos mig om, hvad det vil sige at være kvinde – at være ung kvinde.. Disse tanker er min motivation til at invitere unge piger / kvinder til at undersøge, hvilken viden og hvilke færdigheder vi har brug for at tilegne os for at styrke vores kvindelighed, sanselighed og underliv?

Alternativ fertilitetsbehandling til mænd: Der er behov for at tænke ud af boksen. Hvis sædcellerne er levende, så kan man øge deres kvalitet og gøre dem svømmeklar på tre – fire måneder. For nogle tager det et halvt år. Mange fokuserer på hvor mange sædceller, der er levende. Det er også vigtigt, at fokuserer på hvordan vi øger sædcellernes kvalitet – gøre dem svømmeklar.

Lægerne har travlt, og presset er stort. Sådan har det været i al for lang tid. Vi lever i en kultur, hvor det ikke er tjekket at arbejde med kroppen, for ikke at tale om øgelsen af sædcellernes kvalitet, kvindelighed, sanselighed eller underlivet. Altså vitalitet og fertilitet. Jeg vil gerne tilbyde meditation, selvmassage og ernæringsterapi for at øge vitalitet og fertilitet.

Om mig

Jeg hedder Rachel Roed og er 48 år. Gift med Søren i 21 år, og vi har to “voksne børn” på 20 og 18. Jeg er fuldtidsfolkeskolelærer, ejer af virksomheden “Mandens fertilitet & Kvindens vitalitet” og initiativtager til “Dråben i havet gør en forskel”. Jeg er vokset op med en irsk/walisisk mor og en dansk far og har boet i henholdsvis Østafrika og Danmark.

Jeg er uddannet som lærer, master i dansk som andetsprog fra Københavns Universitet, RAB-Nordlys massageterapeut (Registreret Alternativt Behandler) og coach fra Nordlys Centret. I december 2020 blev jeg ernæringsterapeut fra Center for ernæring og terapi. Her specialiseret jeg mig i de unges udfordringer, som i stigende grad er den unge mandens manglende fertilitet og kvindens vitalitet. Lige siden jeg blev introduceret til konfliktløsning på lærerseminariet i 1996, har jeg været optaget af pædagogik, didaktik og ledelse-fra-hjertet.