Sundhed

Nu kan jeg give kurser, massager og ernæringsterapi igen. Når du deltager i et kursus, ønsker en massage eller et ernæringsterapeutisk forløb, så skal du som udgangspunkt have været testet 72 timer inden vi mødes. Nogen gange kan det være vigtigt med undtagelser fra anvisningerne. Det kommer an på din situation, og hvis du føler utryghed, så sms til mig. Jeg vil gerne, i samarbejde med dig, finde ud af, hvordan jeg kan skabe en tryg ramme, så du får det forløb, som du har behov for.

For at få den bedste massage, er det vigtigt, at du føler sig tryg, og derfor følger jeg sundhedsrådets anvisninger til behandlere. Der står, at der skal være en halv time mellem hver klient. Du skal vide, at jeg har allerhøjst 4 klienter om ugen, og der er en halv time mellem hver klient.

I behandlingerne bruger jeg mundbind, og du skal vide, at du ikke behøver at have mundbind på. Hvis du ønsker at bære mundbind, er du selvfølgelig velkommen til det. Det vigtigste er, at du er rask, og når du ankommer, at du enten vasker dine hænder eller spritter dine hænder af, og når jeg går i gang med massagen, har jeg mundbind på og har rene hænder. Hvis du mærker, at du har tendens til at have ondt i halsen, mærker at en feber er på vej, hoster, nyser, eller har muskelsmerter, så forventer jeg, at du sms’er afbud på 60804321. For så passer du også på mig.

Før, under og efter en massage:

Før du kommer, har jeg rengjort det hele: briks, hovedstøtten m.m. Når du kommer, vasker du hænder og du har mulighed for at få en kop te eller et glas vand. Som vi plejer får vi os en snak om hvad der skal være fokus på under massagen. Derefter går jeg ud af lokalet for at tage mundbind på, og du gør dig klar ved at tage dit tøj af og lægger dig til rette på briksen. Du ligger på et lagen og har et lagen over dig og måske også et tæppe over dig.

Efter massagen, efter jeg har vasket mine hænder, du kommer i tøjet, du får et glas vand, betalingen klares og du får måske en ny tid, og når du er gået samler jeg lagerne og de vaskes ved 60 grader.

Det nye i alt dette er, at jeg har mundbind på, og jeg oplyser om, hvad jeg gør før og efter du kommer. Med en mere detaljeret beskrivelse af min praksis håber jeg, at jeg skaber synlighed, og dermed tryghed for dig. Hvis du har nogle spørgsmål af nogen art, så sms på 60804321, også vender jeg tilbage.

Min sundhedsstrategi

Jeg tager test 2 gange om ugen, som forventes af mig.

Da jeg er ernæringsterapeut har jeg valgt at øge mit immunforsvar ved at

  • gå 8 – 10 km hver dag.
  • løbe 1 – 2 gange om ugen
  • vinterbade en gang om ugen
  • spise mindst 600 gr grøntsager pr. dag
  • tager D, C, en multi-vitaminpille, en B-kompleks, selen & zink samt probiotika
  • spise efter tallerkenmodellen
  • have et socialt liv: jeg har 5 corona-venner, som jeg ser regelmæssigt og en del online venner som jeg tit er i kontakt med.
  • få sovet mine 7 – 8 timer.